Despre "Sunt special"

Bine ai venit pe pagina "Sunt special".
Ideea din spatele acestui proiect a venit in urma experientei acumulate de-a lungul timpului, din discutiile cu cei din jur si din dorinta de a schimba lucrurile in bine sau cel putin de a le aduce la normal.

Despre ce este vorba:

Ca oameni, avem tendinta de a ne subaprecia. Asta este clar. Sunt destul de rare cazurile in care cineva chiar are incredere in sine si face ceva constructiv cu viata sa.
Ca oameni, ceilalti au mereu tendinta sa te puna la pamant. Fie ca este vorba de profesori, colegi, sefi ori pur si simplu vanzatoarea din colt, fiecare categorie isi are reprezentantii bine definiti, fiecare stiindu-si rolul in acest "joc" al stimei de sine.
Toti, din dorinta lor de a parea mai interesanti sau pur si simplu de a-si ascunde complexele incearca sa ii ingroape pe cei din jur si sa ii faca sa para cat mai insignifianti, astfel incat ei sa se aprecieze mai mult pe sine prin comparatie cu persoana de langa ei.

Ceea ce am observat este insa ca multi dintre oamenii care au cea mai mare lipsa de incredere in sine, sunt oameni deosebiti care ar merita toata atentia si lauda celor din jur si care pot schimba lumea din jurul lor.

Pentru ca pentru a schimba lumea, trebuie sa incepi mai intai cu tine, am lansat acest proiect. Prin el, vreau sa scot la iveala toti acei oameni care s-au inchis in sine si care au uitat cine sunt.
Vreau sa va aduc pe toti in "lumina reflectoarelor" si sa va dau sansa de a arata tuturor ce aveti in suflet si in minte, cine sunteti si ce puteti face.

Veti avea optiunea de a va descrie anonim, sau folosindu-va adevarata identitate. De asemenea, veti putea descrie persoane care v-au impresionat (preferabil cu acordul acestora).

Regula este simpla. Primesc descrierile voastre, le citesc si le public (bineinteles, nu voi tolera descrieri inadecvate sau exprimari licentioase) - da, fotografiile sunt acceptate insa nu reprezinta o conditie, la fel si linkurile voastre in cazul in care sunt necesare. In rest, nimic altceva. Toate colaborarea noastra este gratuita.

Daca va place ideea si va regasiti in ea, considerati ca va ajuta sau ca ar putea ajuta pe altii, va rog sa distribuiti aceasta pagina ( http://suntspecial.blogspot.com ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu